Ustamızdan

tarifler

Usta

Tavuk Kebabı (Adıyaman)

Tavuk Kebabı (Adıyaman)

Tavuk Kebabı (Adıyaman)

2 adet büyük tavuk göğsü
1 kase sarımsaklı yoğurt
Kekik
Kırmızı biber
Nane
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça


Tavukları kuşbaşı doğrayın. Teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavurun. Kırmızı biber, kekik , tuz dökerek biraz daha kavurun. Servis tabağına tavukları alın üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün. Bir tavada erittiğiniz yağa salçayı ilave ederek pişirin. Pişirilen sosu yoğurdun üzerine dökün. Nane serperek servis yapın.

Adıyamanlı Çiğköfteci

İrfan AYBAK

İrfan AYBAK